ENIKA.CZ získala ocenění Zlatý Amper na brněnském veletrhu

Na letošním jubilejním 30. ročníku veletrhu AMPER v Brně se firma ENIKA.CZ představila ve velkém stylu a s velkým úspěchem. Naše účast na tomto významném veletrhu byla nejen dobře přijata, ale také korunována zlatým triumfem v soutěži o nejpřínosnější exponát, Zlatý Amper.

V prostředí výstavního stánku, který jsme letos připravili do podoby hospůdky „ENIKA PUB“, jsme představili návštěvníkům široké spektrum produktů a služeb. Vedle prezentace našeho elektro sortimentu jsme také nabízeli ochutnávku piva z minipivovarů a další lahůdky, což vytvořilo příjemnou a inspirativní atmosféru.

Mezi produkty, které jsme prezentovali, patřil náš řídicí systém Poseidon®, systém pro monitoring energií Navisys®, komponenty pro obnovitelné zdroje energie či pro vojenskou techniku a v neposlední řadě také svítidla. Díky tomuto rozmanitému portfoliu jsme si získali pozornost a zájem návštěvníků veletrhu.

Nicméně, to největší ocenění přišlo v podobě ceny Zlatý Amper. Tento prestižní titul jsme získali za přijímač DALI pro stmívání a řízení teploty bílého světla který je součástí systému Poseidon® a představuje technologický pokrok v oblasti osvětlení.

Přijímač umožňuje inteligentní kontrolu nad osvětlením prostoru díky dynamické změně teploty chromatičnosti, což má přímý vliv na biologický rytmus člověka, známý jako cirkadiální cyklus. V kombinaci s ethernetovým rozhraním systému Poseidon® umožňuje automatické řízení teploty barvy světla dle nastavitelného časového plánu (HCL-Human Centric Lighting), který napodobuje přirozené denní osvětlení ve vnitřních prostorech.

Ocenění Zlatý Amper pro nás představuje obrovské potvrzení kvality naší práce a zároveň nás motivuje pokračovat v úsilí přinášet inovativní a kvalitní produkty na trh. Srdečně děkujeme všem, kteří nás na veletrhu podpořili a projevili nám svou přízeň.