Podzim ve znamení světel a energetiky: Kde se potkáme?

Podzim máme spojený s ubýváním světla a krátkými dny. Ideální čas, kdy se můžeme soustředit na kvalitní svítidla a téma energetiky. Proto vyrážíme za vámi! Podívejte se, na kterých výstavách se brzy potkáme.

 Poseidon v Hradci Králové

Začínáme z kraje babího léta, a to 30. až 31. srpna na výstavě Sonepar, kde prezentujeme náš systém Poseidon City. Najdete nás ve stánku č.92. Elektrotechnická výstava v Hradci Králové má dlouhou tradici, koná se už od roku 1993. „Na prvním ročníku jsme se setkali s necelými třiceti dodavateli a popovídali si o novinkách a jejich propagaci,“ vzpomíná na začátky Jiří Louda, ředitel výstavy. V letošním roce se akce zúčastní už skoro 90 dodavatelů, kteří zahájí podzimní sezonu výstav a veletrhů.  Kromě vystavovatelů se můžete těšit také na hudební vystoupení, pestrý raut a další doprovodný program, jako je například soutěž v zapojování elektrických obvodů. My pro vás chystáme nejen podrobné představení Poseidonu, ale přivezeme také komponenty pro systémy obnovitelných zdrojů energie.

Festival energetiky a piva

Hned týden nato, čili 7. září, jedeme do Brna na Elfetexfest, kde se kromě Poseidonu zaměříme také na Navisys a komponenty pro fotovoltaické elektrárny. Účast na akci je bezplatná, je ale potřeba se dopředu registrovat – bez registrace se na místě platí vstupní poplatek 50 Kč. Během jednoho dne proběhne výstava 70 dodavatelů, konference se zaměřením na trendy fotovoltaických systémů a také pivní festival Beer Fest, který vedle piva a dobrého jídla nabídne také hudební doprovodný program. Těšit se můžete například na kapelu The Apples

Tradiční MSV Brno 2023

Do Brna se opět podíváme v říjnu, tentokrát na Mezinárodní strojírenský veletrh, který se koná 10.–13. října. Společně s naším dodavatelem, německým výrobcem osvětlení Waldmann, ukážeme návštěvníkům svítidla vhodná pro obráběcí stroje nebo kontrolní či antistatická pracoviště. Kromě toho dovezeme také zajímavý exponát, stoletou pásovou pilu. Vše uvidíte v pavilonu P, stánek č.18A. Na veletrhu se zpravidla potkávají lidé z oboru a odborné veřejnosti, včetně investorů a zástupců vrcholného managementu, a to primárně z odvětví obrábění a tváření. Na své si ale přijdou také návštěvníci ze strojírenství a elektrotechnického průmyslu. Letošním hlavním tématem je Průmysl 4.0 a digitální továrna – neboli digitalizace výroby a celá inovace oboru. Sekundárním tématem je cirkulární ekonomika a nakládání s využívanými materiály. Nebudou proto chybět odborné přednášky a workshopy.

Chytrá řešení objevíme v Praze

Naši tour po veletrzích zakončíme ve velkém, a to na akci Smart Energy Forum 2023 v O2 Universum v Praze! Veletrh moderní energetiky se koná 17.–18. října. Jedná se o největší tuzemskou výstavu zaměřenou na akumulátory, fotovoltaické komponenty a technologie. Návštěvníkům představíme sortiment vhodný pro systémy obnovitelných zdrojů, jako jsou polovodičové spínače, elektroměry nebo jistící prvky pro solární elektrárny. Těšíme se nás ve stánku A18. Vstup na výstavu a workshopy je zdarma, stačí se zaregistrovat. Během výstavy se koná také konference, jejímž základním tématem budou trendy v oblasti fotovoltaiky a decentrální energetiky. Programově bude zaměřena například na kvalitu a bezpečnost provozu bateriových systémů, nové technologie a trendy. Součástí programu budou rovněž informace o legislativě a dotacích. Na konferenci je potřeba si koupit vstupenku. Na akci vystoupí ministr životního prostředí Petr Hladík a další významní řečníci. Bude zde příležitost také pro mezioborový networking a řízenou diskuzi. Celá akce bude překládaná do angličtiny.

Staňte se součástí týmu

Nestihnete nás na výstavách? Náš tým je vám k dispozici celoročně. Můžete nás sledovat i na sociálních sítích. Na našem e-shopu najdete přes 14 tisíc položek a naši specialisté vám rádi poradí řešení na míru. Zajímá vás téma fotovoltaiky z profesního hlediska a chcete se přidat k nám do týmu? Prozkoumejte naše vypsané nabídky.