Zaměstnanecké výhody: ENIKA.CZ vás překvapí širokou nabídkou nepeněžních benefitů

Zaměstnanecké výhody patří bezesporu ke konkurenčním rozdílům. Příjemný kolektiv, uspokojivá mzda ani samotná náplň práce zkrátka mnohdy nestačí k tomu, aby lidé chodili do práce rádi a jejich zaměstnavatel pro ně byl něčím víc než pouhým chlebodárcem. Zaměstnanecké benefity přitom představují finanční příspěvky a různé výhody, které může zaměstnavatel nabízet zcela dobrovolně.

Moderní doba si žádá progresivní přístup a takové bonusy, které zaměstnanci dané firmy opravdu využijí. Podle šetření BENEFITY 2023 (ČMKOS) si Češi coby zaměstnanci nejvíce oblíbili příspěvek na stravování. V roce 2023 zaměstnavatelé nabízeli průměrně pět benefitů. U nás v ENICE jich získáte mnohem více.

K zaměstnaneckým výhodám zaujímáme v ENICE individuální přístup

Je vcelku jasné, že pracovník ve výrobě vzhledem ke své náplni práce neocení home office. Při výběru a zavádění jednotlivých nepeněžních výhod a bonusů proto nezohledňujeme jen nejnovější trendy, ale myslíme především na naše zaměstnance a jejich možnost danou výhodu skutečně využít.

Jaké zaměstnanecké benefity vás čekají v ENICE?

K nejzajímavějším benefitům zcela jistě patří mimořádné odměny. Pokud se firmě daří,  projeví se to i na mzdách navýšených o finanční bonusy.

Dalším benefitem, který zaměstnanci rádi využívají, jsou jazykové kurzy probíhající přímo v pracovní době v prostorách firmy. Například produktoví manažeři tak mohou zlepšovat svoji angličtinu, kterou následně aktivně využijí při komunikaci se zahraničními klienty.

Při práci v ENICE není nutné přemýšlet nad tím, co budete zítra obědvat, a chystat si po večerech krabičky na další den. A ještě ušetříte! V areálu firmy totiž můžete navštívit jídelnu a vybrat si některý z chodů od dodavatele stravování Lázně Bělohrad. Část oběda zaplatíme díky příspěvku na stravování za vás.

Potřebujete vyvenčit svého mazlíčka, nečekaně vyzvednout děti ze školky, nebo si chcete užít slunečné odpoledne jinak než sezením v práci? Díky flexibilnímu začátku i konci pracovní doby to není v ENICE žádný problém! Jednou tak přijdete v devět a už ve dvě zamáváte kolegům, jindy zase zůstanete klidně do pěti. Jak si rozložíte pracovní dobu během měsíce, je zkrátka jen na vaší odpovědnosti k odvedené práci. A přesčasy? Ty si můžete vybrat, který den chcete, a až 24 hodin si dokonce můžete převést do dalšího měsíce.

Jak říká klasik, nejen prací živ je člověk. Občas je potřeba si odpočinout, pobavit se a poznat kolegy z trochu jiné perspektivy. K tomu jsou naprosto ideální společenské a sportovní akce, které pravidelně pořádáme. Setkat se tak můžeme při zabijačce, curlingu, na vánoční dílničce nebo společně vyrazíme do divadla. A jednou za čtvrtletí společně začneme den při firemní snídani s vedením společnosti. Díky aktivnímu kontaktu managementu se zaměstnanci se posilují vazby v celém týmu a zmenšuje se prostor pro jednání „o nás bez nás“.

Ale to není všechno, v ENICE dále nabízíme tyto bonusy:

  • Příspěvek na penzijní připojištění – zaměstnavatel přispívá stejnou částkou jako zaměstnanec, a to až do výše 1500 Kč.
  • Odměna za odpracované roky – po odpracování pěti let a za každých dalších pět let získáte finanční odměnu.
  • Odměny za doporučení – doporučíte práci u nás někomu dalšímu? Pak dostanete odměnu a po zkušební době daného kolegy další. 
  • 5 dní dovolené navíc
  • Možnost doručení soukromých balíčků přímo na pracoviště
  • Odměna k životním výročím 
  • Zvýhodněné vedení bankovního účtu u ČSOB
  • Sleva na výrobky Enika
  • Firemní bezúročné půjčky
  • Dárky k Velikonocům, Mikuláši, Vánocům či ke Dni žen

A co ještě chystáme? V současné době zvažujeme například zvýhodněné tarify u O2.

Veškeré benefity jsou navrženy s ohledem na potřeby našich zaměstnanců, ať už pracují v kanceláři, nebo ve výrobě. Ve společnosti ENIKA věříme, že skvělé zaměstnanecké výhody posilují spokojenost a efektivitu celého týmu.